Over jeKeukenWrappen.nl

Jekeukenwrappen.nl is een initiatief van de gerenommeerde firma Boer & van Wijk B.V uit Hendrik-Ido-Ambacht. Ooit in 1950 gestart als zeefdrukkerij, is de organisatie anno 2021 uitgegroeid tot een toonaangevend specialist in Nederland op het gebied van digital printing met ruim 20 medewerkers.

Kiezen voor Boer & van Wijk is kiezen voor kwaliteit en zekerheid.

Waarom zijn we Jekeukenwrappen.nl gestart?

Bij Boer & van Wijk B.V. is het onze missie om onze klanten de beste service te bieden. Niets meer. Niets minder. Wij werken alleen met de mooiste kwaliteitsmaterialen, lopen doorlopend voorop met unieke innovaties en beschikken over een team dat bestaat uit gepassioneerde vakidioten. Kortom, het gebeurt ons niet snel dat we diep onder de indruk zijn van een materiaal. Echter, toen we in contact kwamen met Bodaq (het merk interieurfolie dat wij leveren) waren zelfs wij even stil…We besloten direct om dit topmerk in Nederland beschikbaar te gaan stellen voor de consument. Jekeukenwrappen.nl is het resultaat.

Jekeukenwrappen.nl staat synoniem voor topkwaliteit en zekerheid

Onze interieurfolie is werkelijk van sublieme kwaliteit. Wij leveren louter interieurfolie van het topmerk Bodaq. Deze folies blinken uit op ieder onderdeel. Ze zijn schier onverwoestbaar, bieden een extreem realistisch effect en zijn bovendien buitengewoon zelf eenvoudig aan te brengen. Werkelijk topkwaliteit, terwijl u zakendoet met een betrouwbare en solide onderneming die meer dan 70 jaar bestaat.

Wrap je keuken simpel zelf! Of laat ons het voor je doen.

Bekijk gerust eens de demonstratievideo’s op onze website en laat je overtuigen; het is werkelijk ontzettend eenvoudig om zelf je keuken te wrappen. Onze topkwaliteit folies zijn er zelfs specifiek op ontwikkeld. Het is onze overtuiging dat werkelijk iedereen zelf zijn of haar keuken kan wrappen door een paar simpele stappen te volgen. Geen tijd of misschien geen zin? Natuurlijk kunt u Jekeukenwrappen.nl ook inschakelen om je keuken door onze professionals te laten wrappen. We leveren deze service door heel Nederland.