Je keuken professioneel laten wrappen

Echt, het is ontzettend eenvoudig om zelf je keuken te wrappen met onze interieurfolies, maar natuurlijk nemen we deze werkzaamheden met veel plezier uit handen. Je keuken door ons laten wrappen, met 3 jaar volledige garantie op de folie, kan al vanaf 350,00 Euro inclusief 21% BTW.
Schade aan de folie door eigen toedoen valt niet onder de garantie.

Graag attenderen we je erop dat je je keuken alleen door ons kunt laten wrappen met professionele Bodaq interieurfolie.

De keuken laten wrappen, wat kost dat ongeveer?

 Afhankelijk van de reistijd, de omvang van je keuken en de complexiteit van de installatie (enkelzijdig, dubbelzijdig, rondingen, demontage etc. etc.), zullen de kosten circa tussen de 350,00 Euro en 1500,00 Euro bedragen. Deze bedragen zijn inclusief 21% BTW, maar exclusief de folie.
Je krijgt altijd vooraf een duidelijke kostenindicatie met een vast overeengekomen prijs. Gelieve er rekening mee te houden dat de kosten voor de interieurfolie zelf niet bij de prijs voor het laten wrappen van de keuken zijn inbegrepen. De interieurfolie zelf kun je in onze webshop bestellen.
Montage is in heel Nederland mogelijk, er geldt echter een toeslag voor de Waddeneilanden.

Hoe ontvang ik een offerte voor mijn keuken laten wrappen?

Het enige dat je hoeft te doen is met je mobiel een paar foto’s van je keuken te maken en deze via het onderstaande contactformulier naar ons toe te sturen. Je ontvangt vervolgens binnen circa 2 werkdagen de offerte van ons.

Hoe betaal ik voor het laten wrappen van de keuken?

De interieurfolie zelf bestel je gewoon via onze webshop. Onze monteurs komen vervolgens na levering van de folie bij je langs om de installatie uit te voeren. Nadat de keuken naar volle tevredenheid is gewrapt, ontvang je van ons een factuur die binnen 14 dagen voldaan dient te zijn.

Hoe snel kan Jekeukenwrappen.nl langskomen om mijn keuken te wrappen?

Wij verzoeken je vriendelijk om rekening te houden met een installatietermijn van maximaal 2 weken na levering van de interieurfolie. In overleg maken we hiervoor een afspraak met je.

Annuleren van de installatieservice

Nadat je onze installatieservice hebt geboekt, kun je deze dienst tot maximaal twee werkdagen voorafgaand aan de installatie kosteloos annuleren. Bij annuleringen op een later tijdstip brengen wij 30% van het overeengekomen offertebedrag in rekening.

Vraag je offerte aan voor het laten wrappen van je keuken door Jekeukenwrappen.nl

Liever zelf je keuken wrappen? We leggen het graag uit.

Bekijk gerust eens de demonstratievideo’s op onze website en laat je overtuigen; het is werkelijk ontzettend eenvoudig om zelf je keuken te wrappen. Onze topkwaliteit folies zijn er zelfs specifiek op ontwikkeld. Het is onze overtuiging dat werkelijk iedereen zelf zijn of haar keuken kan wrappen door een paar simpele stappen te volgen.