ALGEMENE VOORWAARDEN

1. Definities

Jekeukenwrappen.nl, een initiatief van Boer & van Wijk b.v., gebruikt geen ingewikkelde woorden of juridische vaktermen. Voor ons telt maar 1 ding en dat is dat u als klant tevreden bent.

 

 1. Wie is Jekeukenwrappen.nl precies?

Jekeukenwrappen.nl is een initiatief van Boer & van Wijk b.v. uit Dordrecht. Met ons team van in totaal 12 mannen en vrouwen bedienen wij al meer dan 65 jaar klanten uit binnen- en buitenland met digitale printservices, zeefdruk en aanverwante diensten. U mag erop vertrouwen dat u ons altijd kunt bereiken;

Telefoon             078 6162000 (Voor buiten Nederland: +31 78 6162000)

Mail                     bodaq@boerenvanwijk.nl

Website              boerenvanwijk.nl

 

 1. Onze openingstijden

Wij zijn geopend van maandag tot en donderdag van 08.00-16.30 uur en op vrijdag van 08.00 tot 15.30 uur. Op zaterdag en zondag zijn we gesloten.

 1. Handige nummers:

Ons Kamer van Koophandel nummer is 24356098

Ons BTW nummer is NL.8126.31.651.B01

 1. Toepasselijkheid

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing zodra u iets bij ons hebt gekocht en wij doen ons best om ervoor te zorgen dat u ze gelezen hebt voor uw aankoop. U leest hier namelijk wat onze verplichting naar u zijn en wat u van ons kunt verwachten.

 

 1. Het aanbod

Op onze website zijn wij altijd volkomen eerlijk over hoe, wanneer en wat u precies bij ons kunt kopen. Uiteraard staat er altijd duidelijk bij wat de kosten zijn. Staat er een foutje op de productpagina? Als duidelijk is dat u had kunnen weten dat het echt om een foutje gaat (bijvoorbeeld een extreem lage prijs) dan kunt u ons natuurlijk hier niet aan houden. Is het een twijfelgeval? Dan pakt dit altijd in uw voordeel uit.

 

 1. De overeenkomst
 1. Onze webshop is veilig. Winkel met een gerust hart bij ons.
 2. Wie bij ons bestelt ontvangt kort erna een bevestiging per mail. Daarna houden we u op de hoogte van de verzending tot het pakket met uw materialen aan de deur is aangekomen.
 3. We voegen alle informatie en gegevens die u nodig hebt bij uw bestelling, maar het meeste vindt u ook op onze website. Factuur kwijt? Geen probleem. Kun je altijd bij ons opvragen.
 1. Herroepingsrecht
 1. Omdat interieurfolies op maat gemaakte bestellingen zijn, heeft u niet het recht op herroeping. Wanneer er productiefouten zijn en/of schade aan het materiaal, buiten toedoen van de afnemer om, zijn ontstaan, dient u dit tijdig te melden en heeft u recht om het materiaal om te ruilen. Het materiaal dient in de originele staat en doosverpakking aan Boer & Van Wijk b.v. teruggestuurd te worden.
 2. Stuur een e-mail naar bodaq@boerenvanwijk.nl zodat we vooraf al geïnformeerd zijn dat uw bestelling wordt teruggestuurd. U kunt de zending terugsturen naar Boer & Van Wijk en voeg een notitie bij met uw naam, adres en woonplaats. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

 1. Bedenktijd

Jekeukenwrappen.nl adviseert u om het product bij ontvangst grondig te inspecteren. Bekijk iedere vierkante cm van de wrapfolie lekker kritisch en laat het ons gelijk weten als er iets niet naar wens is. Dan kunnen we dit namelijk gelijk voor je in orde maken. We willen dat u echt 100% tevreden bent. Maar let op! Bel of mail ons direct zodat we even samen kunnen overleggen. Dit moet écht binnen 24 uur na ontvangst plaatsvinden, anders wordt de klacht niet meer in behandeling genomen.

 

 1. Retourneren

Als u een bestelling terug wilt sturen dan is het van belang dat u dit eerst kenbaar aan ons maakt. Hoe u dat doet is aan u. Bel, mail of stuur ons een ingevuld contactformulier. We vertellen u precies wat u moet doen vanaf dat punt.

 1. Natuurlijk bevestigen we u per mail dat u een retouraanvraag hebt ingediend.
 2. We sturen u snel een nieuw product of u ontvangt uw betaling binnen een week terug.
 3. Retourneren kan in speciale gevallen omdat er geen herroepingsrecht is.

 1. Verzendkosten bij retourneren

Als wij u een ondeugdelijk product hebben geleverd dan zijn er natuurlijk geen verzendkosten voor u. In alle andere gevallen overleggen we graag even om per geval te kijken wat redelijk is voor beide partijen. We zijn de moeilijksten niet en willen altijd een faire oplossing bieden.

 1. Wat je niet kunt retourneren

In drie gevallen kun je de producten niet aan ons retourneren;

 1. Als je de wrapfolie beschadigd hebt.
 2. Als de wrapfolie gebruikt is geweest.
 3. Als je de wrapfolie langer dan 14 dagen geleden van ons hebt ontvangen.

 1. De prijs
 1. Daar zijn we altijd eerlijk en transparant over.
 2. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.
 3. Bestelt u samples? Dan krijg je alle kosten van de samples (max. 3 stuks) vergoedt als u erna een volledige bestelling bij ons plaatst met een minimale ordergrootte van € 250,00 inclusief BTW.

 1. Nakomen beloftes en garantie
 1. We doen wat we beloven. Punt.
 2. U heeft recht op een perfect product. Niets meer. Niets minder. Is er toch iets mis mee dan lossen dit zelfs met plezier voor u op, altijd binnen de kaders van de wet. We willen dat u 100% tevreden bent.

 1. Bezorging en uitvoering
 1. Jekeukenwrappen.nl doet er alles aan om u tevreden te stellen. Daar gaan we heel ver voor.
 2. We streven er altijd naar om uw bestelling binnen 2-10 werkdagen te leveren. Deze door Boer & Van Wijk b.v. opgegeven levertijden zijn slechts indicatief. Overschrijding van genoemde leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding. Indien echter de leveringstermijn de termijn van 30 dagen overschrijdt bent u gerechtigd de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden voor zo ver dat noodzakelijk is. Reeds ontvangen bedragen zullen in dat geval binnen 30 dagen na annuleren door Boer & Van Wijk b.v. worden teruggestort. Duurt het onverhoopt toch langer dan dat we beloofd hebben? Dan laten we je dit zo snel mogelijk weten.
 3. Wanneer uw bestelling beschadigd is of kwijtraakt voordat het bij u is, is dat onze fout. Natuurlijk lossen we dit zo snel mogelijk voor u op.

 1. Betaling
 1. Zodra wij de betaling van u hebben ontvangen gaan we direct aan de slag en gaan we zo snel mogelijk over tot levering.
 2. Klopt er iets niet in uw betaalgegevens? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.
 3. Als bedrijf is het in sommige gevallen mogelijk om bij Jekeukenwrappen.nl op rekening te bestellen. Gelieve hierover contact met ons op te nemen.
 4. Laat u uw keuken door ons wrappen? Dan factureren wij de kosten voor het laten wrappen pas nadat de klus is uitgevoerd. We willen tenslotte dat je 100% tevreden bent en dat je ons graag betaalt. De kosten voor de benodigde folie moet wel vooruit aan ons worden betaald. De kosten voor het wrappen zal contant of per pin direct na oplevering moeten worden voldaan.

 1. Montageservice door heel Nederland
 1. Jekeukenwrappen.nl biedt ook montageservice door heel Nederland.
 2. Als u van deze dienst gebruikt zou willen maken dan vragen wij u vriendelijk om hier een offerteaanvraag in te dienen. We bieden u een vaste prijs voor de hele klus.
 3. Bij een opdracht met montageservice vragen wij u om de wrapfolie zelf alvast via de webshop zelf te bestellen en af te rekenen. De rekening voor installatie versturen wij pas nadat de klus naar volle tevredenheid is uitgevoerd.
 4. Natuurlijk mag u rekenen op installatie door vakmensen die weten wat ze doen. We bieden daarom 1 jaar garantie op onze werkzaamheden.
 5. Nadat je onze offerte voor installatie hebt geaccepteerd kunt u uiterlijk twee dagen voor uitvoering van de klus nog kosteloos annuleren. Doe je dit binnen twee dagen voor aanvang van de klus dan brengen wij 33% van de kosten in rekening. Verplaatsen kan altijd kosteloos.

 1. Als laatste

Dit waren onze algemene voorwaarden. We hopen dat alles duidelijk is. Veranderen we in de toekomst iets? Dan kunt u dit altijd op onze website terugvinden. U mag erop vertrouwen dat dit nooit in uw nadeel zal zijn.